Maurici Batalla

Maurici Batalla Veterinaris al quiròfan

Des que em vaig llicenciar en Veterinària per la Universitat Autònoma de Barcelona el 1992 sempre he tingut un únic objectiu: LA SALUT I EL BENESTAR DELS ANIMALS.  És per això que em vaig interessar per les diferents tècniques d’endoscòpia i cirurgia mínimament invasiva per poder oferir als animals el mínim patiment i una ràpida recuperació.

Per formar-me com a endoscopista, l’any 1990, vaig assistir a un curs de laparoscòpia que feien per metges i em vaig adonar que era una tècnica avançada compatible per també utilitzar-la en animals. Aleshores ningú la feia servir a Espanya i vaig formar-me amb els millors especialistes del món en endoscòpia i cirurgia, tant nord-americans com europeus. Així  vaig poder portar al nostre país aquesta tècnica que era absolutament pionera en l’ús en animals.

L’aprenentatge és una constant en la meva trajectòria professional i he escrit nombrosos articles i publicacions científiques.

També em vaig proposar fer arribar l’endoscòpia veterinària a qualsevol racó de món on hi hagi un animal que necessiti una cirurgia. És per això que disposo del millor instrumental i el coneixement més avançat per desplaçar-me allà on sigui necessari.

El 2001 vaig crear el primer servei d’endoscòpia mòbil a Espanya, “Endoscòpia Veterinària Mòbil, i ja són milers les persones que han confiat en mi i en aquesta tècnica per proporcionar el millor benestar i mínim patiment als seus animals de companyia.

 

  • Expresident i fundador de  MINIMAL Asociación Ibérica de Mínima Invasión Veterinaria.
  • Membre honorari de SICEV Società Italiana di Chirurgia Endoscopica Veterinaria
  • Membre fundador de l’European Veterinary Endoscopy Clinical Cases Conference (EVENDOC).
  • Membre del Grupo de Endoscopia y Cirugía Endoscópica de la Asociación de Veterinarios Españoles Especialistas en Pequeños Animales (AVEPA, GEA).
  • Membre de la Sociedad Latinoamericana de Endoscopia Veterinaria (SLEV).
  • Membre de la Veterinary Endoscopy Society (VES) .
  • Membre de la Veterinary Interventional Radiology and Interventional Endoscopy Society (VIRIES)